Radijs Groenten, A Natural Way Of Living, Recepten en Leefstijl tips door Marthe van der Linden

Afbeelding van Jill Wellington via Pixabay 

Met de radijsbolletjes kun je eindeloos variëren.


  • Lekker zo bij een boterham

  • Dip ze in wat goede olijfolie extra vierge en dan in wat goede kwaliteit zout 

  • Of in schijfjes door een maaltijdsalade


Zelf maak ik ze graag in. Erg lekker bij roggebrood met geitenkaas.


Gooi het radijsblad niet weg hoor! Want je kunt hier veel lekkers van maken en wist je dat de blaadjes vol ijzer en foliumzuur zitten.


IJzer is een mineraal dat o.a. belangrijk is voor de vorming van hemoglobine. En dat is weer belangrijk voor de rode bloedcellen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan bloedarmoede bij een tekort.


Foliumzuur heet ook wel vitamine B11 en je hebt het nodig voor een gezonde groei en voor de aanmaak van witte en rode bloedcellen.


Van de radijsblaadjes kun je bijvoorbeeld een heerlijke spread/pesto maken. Lekker op een boterham of cracker met ei of wat geitenkaas. En je kunt deze ook als gezonde pesto door de pasta mengen. Het is een heerlijke smaakmaker.

Het recept voor de radijsblaadjes pesto & spread vind je in de 'A Natural Way Of Living Community'. 

Radijsblaadjes pesto en spread, receptontwikkeling door Marthe van der Linden, Natuurvoedingskok en Leefstijl Consulent

A Natural Way Of Living Community 

Word ook lid van de 'A Natural Way Of Living Community' waar volop tips, recepten en workshops worden gegeven.
Je bent al lid voor € 29,95 per jaar.
 

A Natural Way Of Living Community van natuurvoedingskok en leefstijlconsulent Marthe van der Linden