• Balansolie omega 3-6, algen, vegan, vegan citroen, zinzino product
Balansolie omega 3-6, algen, vegan, vegan citroen, zinzino product

BalanceOil+ Vegan

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

De unieke, hoogwaardige balansolie van Zinzino is rijk aan de Omega-3-vetzuren EPA en DHA en bevat speciaal geselecteerde extra vergine olijfolie met een hoog gehalte aan polyfenolen. 

Dit is de ultieme superformule van elkaar versterkende essentiële Omega! 

BalanceOil+ biedt je de benodigde hoeveelheid Omega-3 voor een optimale gezondheid. Het voorziet je van de allerbelangrijkste polyfenolen. 


Productinformatie

De unieke, hoogwaardige balansolie van Zinzino is rijk aan de Omega-3-vetzuren EPA EN DHA en bevat speciaal geselecteerde extra vergine olijfolie met een hoog gehalte aan polyfenolen. 

Dit is de ultieme superformule van elkaar versterkende essentiële Omega! 

BalanceOil+ biedt je de benodigde hoeveelheid Omega-3 voor een optimale gezondheid. Het voorziet je van de allerbelangrijkste polyfenolen. 

BalanceOil+ wordt moeiteloos door het lichaam opgenomen en zorgt er tevens voor dat EPA en DHA en de verhouding tussen Omega-6 en Omega-3 in je lichaam in balans blijven.

Daarnaast bevat BalanceOil+ ook vitamine D3, die meerdere rollen in je lichaam speelt en helpt bij het in stand houden van gezonde botten en tanden. Vitamine D3 ondersteunt ook tevens het immuunsysteem, de hersenen en het zenuwstelsel.

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

300 ml
Dosering: 0,15 ml BalanceOil+ Vegan per kilo lichaamsgewicht

Productdetails

Created with Sketch.
  • Omega 3: 2800 mg per 12 ml
  • EPA: 780 mg per 12 ml
  • DHA: 1150 mg per 12 ml
  • ALA: 500 mg per 12 ml
  • GLA: 160 mg per 12 ml
  • SDA: 210 mg per 12 ml

Eind 2021 kwam ik via via in contact met de producten van Zinzino. 
Het ging wel de goede kant op met mijn gezondheid maar ik miste iets. De moeheid kwam nog met enige regelmaat terug. En de helderheid en focus waren niet optimaal. 

Hoe goed ik ook bezig was met ontspanning en gezonde voeding. Het was van tijd tot tijd een uitdaging de balans te bewaren. Niet zo gek ook want we leven in een maatschappij die in mijn ogen behoorlijk ongezond is.

Bij Zinzino kon ik zelf een eenvoudige test uitvoeren die liet zijn of ik wel in balans was. Deze test bestaat uit en prikje in je vinger waarna je bloed wordt onderzocht door een onafhankelijk laboratorium in Noorwegen.

De test meet het Omega-3 niveau en de cruciale vetzuurbalans van Omega-6 en Omega-3 in je bloed. 

Uit mijn bloedonderzoek kwam naar voren dat ik behoorlijk uit balans was. Sinds die tijd neem ik elke dag mijn dagelijkse dosis balansolie in. De hoeveelheid afgestemd op mijn gewicht. Ik ga voor de vegan versie. Ik kook en eet vegetarisch/vegan dus de vegan olie sluit goed aan bij mijn leefwijze. 

Mijn balans is nu - anno 2023 - goed. Ik merk een groot verschil in mijn focus, betere concentratie, mijn immuunsysteem is sterk, mijn huid voelt zachter en mijn haar is veel voller. 

Ik blijf de balansolie nemen want ik voel me er goed bij. Naast deze olie slik ik nog een aantal aanvullende voedingssupplementen. Verder heb ik er voor gekozen uit de ratrace te stappen: ik wil elke dag ontspannen, tijd en ruimte maken voor het bereiden en eten van gezonde maaltijden en vitaal en vol levensenergie door het leven kunnen gaan. 

Ik voel me goed, fit en vitaal en hoop op die manier ook in volle gezondheid oud te mogen worden. 

Dat wens ik ook jou toe! Daarom heb ik deze BalanceOil+ van Zinzino in de webshop opgenomen.

Wil je wat meer informatie over de balansolie, de test of wil je een afspraak maken. Mail mij dan gerust op marthe@contactanwol.nl.

Je kunt ook meedoen met het 21 dagen plan waarin ik dit onderwerp meeneem in onze gezamenlijke reis naar een optimaal en gezond leven! 

Marthe in 2018 (links) en nu in 2023 (rechts)

Marthe van der Linden van ANWOL B.V., 2018 vs 2023, wat een verschil