• Draaiboek naar rust in je hoofd, lijf en portemonnee
Draaiboek naar rust in je hoofd, lijf en portemonnee

Het 7 Dagen Spaar-en Groeiplan

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Doe ook mee met het 7 dagen spaar- en groeiplan en zorg voor RUST EN BALANS in je hoofd, lichaam en portemonnee.

Bestellen doe je door dit aan je winkelmandje toe te voegen. Er staat ophalen bij maar je ontvangt uiteraard alles per mail waarbij ik je 7 dagen lang begeleid. 

Je kunt je aanmelden wanneer jij dit wilt.  Je ontvangt binnen enkele dagen een bevestiging en een welkomstmail met uitleg. En we starten altijd de 1e van de maand. 

Op 1 maart 2024 gaan we van start met de Lente!

Doe ook mee met het 7 dagen spaar- en groeiplan. 7 dagen lang begeleid ik je naar meer rust in hoofd, lichaam en portemonnee. Blijf staan no matter what happens! Blijf in Balans! Daar gaan we voor!


Hiermee zul je een andere kijk gaan ontwikkelen op voeding, ontspanning en geldzaken. We gaan voeding inzetten als medicijn voor je lichaam en hoofd. Ontspanning is er voor elke dag en niet alleen in het weekend of tijdens een vakantie. Angsten omtrent (het gebrek aan) geld, geldzorgen gaan we weghalen: we gaan denken in mogelijkheden en in oplossingen door anders te kijken naar geld en anders om te gaan met geld.

Samen vormen we een draaiboek naar een Natuurlijk Gezonde Manier van Leven.

Doe ook mee en meld je aan vóór 25 februari 2024!

Je kunt rustig beginnen of gelijk meedoen voor een wat langere periode. Dat hangt een beetje van jouw eigen persoonlijke situatie af. Hoe vol ben je nu? Hoe druk ben je nu?  Zit je op het randje van overspannenheid? Kort lontje? Veel vage klachten? 

Ik raad je aan rustig te beginnen en het langzaamaan op te bouwen