Het 21 dagen Spaar- en Groeiplan

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Doe ook mee met het 21 dagen spaar- en groeiplan en zorg voor RUST EN BALANS in je hoofd, lichaam en portemonnee.

Bestellen doe je door dit aan je winkelmandje toe te voegen. Er staat ophalen bij maar je ontvangt uiteraard alles per mail waarbij ik je 21 dagen lang begeleid. 

Je kunt je aanmelden wanneer jij dit wilt.  Je ontvangt binnen enkele dagen een bevestiging en een welkomstmail met uitleg. En we starten altijd de 1e van de maand.Op 1 oktober gaan we van start met de Herfst!

Doe ook mee met het 21 dagen spaar- en groeiplan. 21 dagen lang begeleid ik je naar meer rust in hoofd, lichaam en portemonnee. Blijf staan no matter what happens! Blijf in Balans! Daar gaan we voor!

Hiermee zul je een andere kijk gaan ontwikkelen op voeding, ontspanning en geldzaken. We gaan voeding inzetten als medicijn voor je lichaam en hoofd. Ontspanning is er voor elke dag en niet alleen in het weekend of tijdens een vakantie. Angsten omtrent (het gebrek aan) geld, geldzorgen gaan we weghalen: we gaan denken in mogelijkheden en in oplossingen door anders te kijken naar geld en anders om te gaan met geld.

Samen vormen we een draaiboek naar een Natuurlijk Gezonde Manier van Leven.

Gelijk 21 dagen naar een andere manier van leven, een meer natuurlijke manier van leven, uit de ratrace stappen, omschakelen, een ander voedingspatroon, elke dag ontspanning in gaan bouwen, je lichaam weer gaan voelen, en meer dat kost tijd...
Gun jezelf die tijd en bouw het langzaam op. Je kunt ook starten met 7 dagen en een volgende keer wat langer meedoen.
Ook is het draaiboek op papier of als pdf te bestellen.

Doe ook mee en meld je aan vóór 25 september 2023!

Samen op reis naar Gezondheid, Volop Energie en Levenslust!

Samen op reis naar Gezondheid, Volop Energie en Levenslust

Mag ik jou meenemen op reis naar...

...een stabiele mentale, emotionele, lichamelijke en financiële gezondheid?

 1. Met dagelijkse leuke eenvoudig te bereiden recepten van het seizoen boordevol gezond onbewerkt en heerlijk voedzaam eten. 
 2. Met diverse ontspanningsoefeningen zoals adem oefeningen, dans, tai chi, meditatie, visualisatie, hoelahoepen, touwtje springen, hinkelen, balansoefeningen... 
 3. Met een andere kijk op geldzaken, een leven zonder angst. Waarin je in 21 dagen van € 1,- naar € 254,10 gaat en waarin ik je vertel hoe je dit nog verder kunt laten groeien.


Jouw investering is € 21,- per maand.
 
Wij starten op de 1e van de maand september
 
Laten we onze reis samen beginnen. Van harte welkom!

Het HERFST programma 'het 21 dagen Spaar- en Groeiplan' vindt plaats in OKTOBER

Het HERFST programma is onder andere inclusief 2 online live sessies met: 

 • Monique den Boer, creatief coach en specialist neurographica
 • Tonny van der Linden, imago styliste en creatief designer
Tonny van der Linden, imago styliste en creatief designer

Tonny van der Linden- Imago Styliste en Creatief Designer 

'Als imago-styliste kan ik je laten ontdekken welke kleding past bij jouw innerlijke en uiterlijke kwaliteiten. We kiezen voor een mooie balans tussen jouw identiteit en je kleding. Zodat je met zelfvertrouwen kan laten zien welk mooi mens je werkelijk bent en kan doen wat je hart wenst.

 

Ik kan jou helpen bij het versterken van jouw persoonlijkheid. We doen dit door een analyse te maken van je kleur-, stijl-, en figuurvormen. Jouw persoonlijkheid is een combinatie van meerdere factoren. Hoe mooi is het dan om dat terug te laten komen in je kleding! Ik kijk ook naar jouw lichaamsvormen, belijning en de structuur en textuur van je huid en haar. Weet je bijvoorbeeld dat je huid, haar en botstructuur gaan stralen als specifieke stoffen en dessins daarop aangepast worden? De contouren van je lichaam en gezicht zeggen alles over de belijning en vlakverdeling van de kleding.

 Met Kobido, Japanse gezichtsmassage en imago styling zul je merken dat je je zelfverzekerder voelt, meer ontspannen en beter in staat bent om het leven met een glimlach tegemoet te treden. '

Monique den Boer, creatief coach en specialist neurographica

Monique den Boer- Creatief Coach en Specialist Neurographica

Monique is als creatief coach opgeleid en specialist Neurographica. Dit is in Rusland ontwikkeld, wetenschappelijk onderbouwd en wordt al in 38 verschillende landen succesvol (individueel als in groepsverband) ingezet, maar is nog heel uniek in Nederland. 


Tekenen voor een leuker leven

Ervaar je eigen kracht - positief zelfbeeld - intuitief tekenen  - persoonlijke groei – ontspanning  

 

Met Neurolines.nl biedt  Monique tekenen voor coaching en self-coaching aan. Je komt tot mindfulness & positieve mindset.
Zij begeleid je door het tekenproces: jij tekent in 8 stappen van je bewustzijn, naar je onderbewuste en weer terug. 

 

'Je tekent intuïtief. Je hoeft niet met mij te delen welke vraag jij jezelf hebt gesteld of welke zorg je opgelost wilt hebben. Ik stel de vragen om jou aan het denken te zetten en je innerlijk proces op gang te brengen. De tekenmethode bestaat uit verschillende composities, maar elk heeft hetzelfde algoritme.'

  

Zo kun je tekenen om uitstelgedrag aan te pakken, oude overtuigingen los te laten, zelfliefde te vergroten, dromen waar te maken en om doelen te formuleren en te behalen.

 

 


 

Het WINTER programma 'het 21 dagen Spaar- en Groeiplan' vindt plaats in DECEMBER

Het WINTER programma is onder andere inclusief 2 online live sessies met: 

 • Lucienne de Bie, psychologe met hoofd en hart
 • Paula van Diepen, feng shui designer en energy coach
Lucienne de Bie van Lekker in je hoofd

Lucienne de Bie - psychologe met hoofd en hart 

Lucienne is in 2020 gestart met de praktijk Lekker in je Hoofd

 

Wat zij doet beschrijft zij zelf vaak als ‘psychologie met hoofd en hart’. 

 

Hoewel ze opgeleid is als psycholoog, vanuit de wetenschappelijke visie, heeft ze zich in de loop van de jaren veel verdiept in aanvullende vormen en therapieën die (nog) niet allemaal wetenschappelijk onderbouwd zijn. 

 

Juist die combinatie zorgt ervoor dat er weer verbinding komt tussen hoofd en hart. 

 

Zo werkt zij bijvoorbeeld veel met Emotional Freedom Techniques (ook wel kloppen of ‘tappen’ genoemd): een zachte, snelle en effectieve techniek waarmee je (energetische) blokkades kunt oplossen. 

 

Deze (energetische) blokkades ontstaan bijvoorbeeld bij heftige gebeurtenissen of trauma’s en kunnen zich uiten in allerlei fysieke en mentale klachten. 

Het is steeds weer een bijzonder proces om te zien hoe mensen zich hiervan kunnen bevrijden. 

Paula van Diepen, Feng Shui Designer en Energy Coach

Paula van Diepen - Feng Shui Designer en Energy Coach

Paula werkt als Feng Shui Designer en Energy Coach. Voor haar draait alles om energie, de energie in je leefomgeving en de energie in jezelf. Zij gelooft dat jij de creator van je leven bent, energie is hierbij de belangrijkste tool.

 

Energie reageert op energie

Net als de wereld om ons heen, bestaan wij allemaal uit energie. Energie reageert op energie, dit is de reden dat sommige ruimtes goed voelen en andere niet. Door Feng Shui in te zetten kun je je omgeving in harmonie brengen en leer je intunen zodat er flow in je doelen en in jezelf ontstaat. Zo creëer je bijvoorbeeld een brainstormruimte waar de inspiratie vanzelf op gang komt of een zen kamer waar je echt tot rust komt. Laat de energie voor je werken!

 

Maak contact met jezelf

Naast de energie in je leefomgeving, richt zij zich ook op de energie in jezelf. Door online, groeps- en een-op-een coaching leert zij je contact te maken met jezelf, met jouw hart en je lichaam. We leven vaak te veel op wilskracht en vanuit ons hoofd, dat we niet horen wat ons hart te zeggen heeft. Hierdoor leef je niet je volle potentie. Bij de coaching maakt zij gebruik van diverse methoden zoals meditatie, visualisatie, moeiteloos helen, BaZi (Chinese astrologie), Reiki, Qigong en andere spirituele tools.

 

Ervaar meer zachtheid, blijheid en flow

Het is haar missie om spiritualiteit toegankelijk te maken voor mensen die meer zachtheid, blijheid en flow in zichzelf en hun leefomgeving willen ervaren en zo ook hun omgeving beïnvloeden.

Afsluiten met een wandeling 

Hoe meer mensen meewandelen, hoe hoger de energie en hoe beter de positieve boost die je ervan krijgt!

Dat wandelen goed is voor je gezondheid. Dat weten we ondertussen allemaal wel. Toch kan ik het niet nalaten;-) een korte opsomming te geven van de vele gezondheidsvoordelen:

 • het is gratis
 • het geeft je humeur en geest een flinke positieve boost
 • het is laagdrempelig: je hebt er geen dure outfit voor nodig en je bepaalt zelf wel hoe lang, waar en wanneer
 • Nederland kent schitterende wandelgebieden: zie het als elke keer weer een avontuur aangaan
 • je kunt ervoor kiezen in stilte te wandelen of een babbel aangaan met een wildvreemde die na afloop van de wandeling iemand is geworden met wie je wel vaker wil gaan wandelen of meer...
 • door met regelmaat te wandelen bouw je een goede fysieke conditie op: je uithoudingsvermogen en algehele conditie zal verbeteren
 • goed voor een stabiele bloedsuikerspiegel, spieren en botten, hart- en bloedvaten
Wandeling op woensdag 21 juni 2023 rond de Maarseveense Plassen. Wandel je mee?

Je kunt het 21 dagen Spaar- en Groeiplan ook bestellen via de winkel van PowerVrouwen

Draaiboek van het Seizoen thuis ontvangen?

Draaiboek voor rust in je hoofd, lijf en portemonnee, ontwikkeld door Marthe van der Linden

Wil je het draaiboek naar RUST in je hoofd, lichaam en portemonnee in één keer in je mailbox of op papier thuis ontvangen? Dat kan ook. Thuis zelf aan de slag gaan wanneer het jou past. Wel zo fijn!