• Het 21 dagen spaar- en groeiplan van Marthe van der Linden
Het 21 dagen spaar- en groeiplan van Marthe van der Linden

Het 21 dagen Spaar- en Groeiplan

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

Doe ook mee met het 21 dagen spaar- en groeiplan en zorg voor RUST EN BALANS in je hoofd, lichaam en portemonnee.

Bestellen doe je door dit aan je winkelmandje toe te voegen. Er staat ophalen bij maar je ontvangt uiteraard alles per mail waarbij ik je 21 dagen lang begeleid. 

Je kunt je aanmelden wanneer jij dit wilt.  Je ontvangt binnen enkele dagen een bevestiging en een welkomstmail met uitleg. En we starten altijd de 1e van de maand.Op 1 april gaan we weer van start!

Doe ook mee met het 21 dagen spaar- en groeiplan. 21 dagen lang begeleid ik je naar meer rust in hoofd, lichaam en portemonnee. Blijf staan no matter what happens! Blijf in Balans! Daar gaan we voor! 

Hiermee zul je een andere kijk gaan ontwikkelen op voeding, ontspanning en geldzaken. We gaan voeding inzetten als medicijn voor je lichaam en hoofd. Ontspanning is er voor elke dag en niet alleen in het weekend of tijdens een vakantie. Angsten omtrent (het gebrek aan) geld, geldzorgen gaan we weghalen: we gaan denken in mogelijkheden en in oplossingen door anders te kijken naar geld en anders om te gaan met geld.

Samen vormen we een draaiboek naar een Natuurlijk Gezonde Manier van Leven.

Doe ook mee en meld je aan vóór 26 maart a.s.!

Draaiboek voor de winter

Het Draaiboek voor de winter kun je tijdelijk bestellen tot 1 april a.s. voor slechts € 1,- om een idee te krijgen van het 21 dagen online programma. Het online programma is meer interactief, met 3 online bijeenkomsten van elk een half uur.

Samen op reis naar Gezondheid, Volop Energie en Levenslust!

Mag ik jou meenemen op reis naar...

...een stabiele mentale, emotionele, lichamelijke en financiële gezondheid?

  1. Met dagelijkse leuke eenvoudig te bereiden recepten van het seizoen boordevol gezond onbewerkt en heerlijk voedzaam eten. 
  2. Met diverse ontspanningsoefeningen zoals adem oefeningen, dans, tai chi, meditatie, visualisatie, hoelahoepen, touwtje springen, hinkelen, balansoefeningen... 
  3. Met een andere kijk op geldzaken, een leven zonder angst. Waarin je in 21 dagen van € 1,- naar € 254,10 gaat en waarin ik je vertel hoe je dit nog verder kunt laten groeien.


Jouw investering is € 21,- per maand.
 
Wij starten elke 1e van de maand.  
 
Laten we onze reis samen beginnen. Van harte welkom ❤

Programma

Het is echt een maandelijks programma van 21 dagen, waaraan je 1 keer kunt deelnemen (dus voor 1 maand). Maar echte verandering zul je pas opmerken na een aantal maanden. 

 

Dus het is geen challenge maar het is de bedoeling van dit programma dat het 'een natural way of living' gaat worden. En dat duurt even, gelukkig, leer je ook je geduld onder controle te krijgen;-)

 

Maar je gaat het zien, het wordt leuk! Ontspanning, Voeding en Centen, het komt allemaal aan bod. Waarbij ik mij bij voeding richt op een gezonde hormonale balans dus laten we gaan kijken of het wat voor je doet! 

21 dagen Spaar-en Groeiplan

Doe ook mee met het maandelijkse 21 dagen plan voor 

RUST in je:

  • hoofd
  • lijf
  • portemonnee


Gewoon thuis heel eenvoudig te integreren in je dagelijkse leven

Met elke dag, 21 dagen lang, 3  stappen die je gaat zetten voor:

RUST, RUIMTE EN REGELMAAT 

Je kunt het 21 dagen Spaar- en Groeiplan ook bestellen via de winkel van PowerVrouwen

Draaiboek van het Seizoen thuis ontvangen?

Wil je het draaiboek naar RUST in je hoofd, lichaam en portemonnee in één keer in je mailbox of op papier thuis ontvangen? Dat kan ook. Thuis zelf aan de slag gaan wanneer het jou past. Wel zo fijn!