ANWOL

ANWOL staat voor A Natural Way Of Living en is opgericht door Marthe van der Linden.

Marthe is een veelzijdig ondernemer en heeft meerdere bedrijven, waarbij zij samenwerkt met andere ondernemers. Zij geeft praktijkgerichte trainingen en workshops op het gebied van ondernemen, een gezonde leefstijl en 
het creëren van een gezond financieel inzicht. 

A Natural Way Of Living

ANWOL staat voor A Natural Way Of Living. En het is mijn manier van leven.  Met:

  • respect voor de natuur
  • leven met de seizoenen
  • leven in eenvoud
  • rust, ruimte en regelmaat
  • mentale, fysieke en financiële balans 
  • liefde en aandacht voor elk levend wezen

Ik ben Marthe van der Linden, 50 jaar jong, veelzijdig ondernemer en eigenaar van meerdere bedrijven. 


In 2014 heb ik vanuit een WW-uitkering mijn eerste 2 bedrijven opgericht. 

Ik wilde - als single lady - meerdere inkomstenstromen creëren voor mezelf en tegelijkertijd maandelijks terugkerend werk realiseren voor zzp'ers. Dat was en is een enorme uitdaging én tegelijkertijd een geweldige missie om te leven.

Op deze website ben ik vanaf april 2022 begonnen met het verzamelen van informatie over een natuurlijk gezonde leefwijze. Dit vanuit mijn eigen opgedane ervaring in mijn ondernemende leven en vanuit studie en vakliteratuur. Ik blijf aan verdere verdieping, persoonlijke ontwikkeling en verdere verbreding van mijn kennis werken. 

Door op de website een complete gezondheids- en vitaliteitsencyclopedie aan te leggen, haal ik mijn vakkennis weer op en blijf ik up-to-date. Daarbij vind ik het erg leuk om te doen;-) 

Op de pagina Natuurlijk Gezond vind je deze informatie terug. Ik hoop dat je hiermee jouw Natuurlijke Manier van Leven kunt voeden!

Veel lees- en vooral pas-het-toeplezier gewenst, Marthe

Naast ANWOL B.V. is Marthe ook eigenaar van:

PowerVrouwen

Created with Sketch.

PowerVrouwen is een warme community voor vrouwelijke ondernemers waarbij wij streven naar een gezond ondernemend leven.

WIL-LEM Administraties en Trainingen

Created with Sketch.

WIL-LEM is een advies- en trainingsburo voor startende ondernemers.

By Marthe

Created with Sketch.

 By Marthe ontwerpt en illustreert voor kleine en grote mensen.

Kaartjes en posters voor kinderen
Fine Prints voor de woonkamer of de werkplek
Notebooks en Little Notes als relatiegeschenk of cadeau
Web- en logodesign voor ondernemers 

Beste Vriendjes

Created with Sketch.

Beste Vriendjes is een cadeautjeswinkel voor kinderen in de leeftijd tot 5 jaar.

Mijn verhaal

A Natural Way Of Living, Marthe van der Linden, mijn verhaal

 Ja, ik weet het, deze foto is shocking, maar oh zo nodig om te laten zien dat stress een langzame sluipmoordenaar is.

Juist in deze onrustige tijd waarin veel mensen zich afvragen waar het heen gaat met onze wereld, hoe ziet de toekomst er voor ons, voor mij uit?

En yes, this is me, links in 2018, waarin ik langzaamaan afstevende op een complete meltdown, zoals ik het noem. Er was na keihard werken in mijn bedrijven weinig van mij overgebleven. Lichamelijk, geestelijk en emotioneel was ik een wrak en als gevolg hiervan was het financieel steeds slechter en slechter gegaan en zat ik compleet aan de grond en in de schulden.

In een wat meer rustige tijd, de maanden november en december, kwam ik weer wat op adem en ik kwam tot een besluit: ik besloot te gaan knokken om er weer uit te komen. Ik ging kiezen voor mezelf én vooral werken aan mijn mentale, lichamelijke en financiële gezondheid.

Door het lezen van het boek A Miracle Morning en Napoleon Hill's Think and Grow Rich werd er het eea in gang gezet in mijn koppie.

Ik ging ruimte maken voor diverse ontspanningstechnieken zoals meditatie, visualisatie, ademhalingsoefeningen, wandelen, dansen.

En ik maakte ruimte voor creativiteit en het bereiden van 3 gezonde hoofdmaaltijden. Ik nam en neem nog steeds afscheid van werkzaamheden waar ik geen energie meer van krijg. Ik ging de samenwerking opzoeken en door mijn eigen ontwikkelde 21-dagen spaar-en groeiplan wist ik langzaamaan weer de boel financieel op de rit te krijgen. Er kwam geld vrij om -inmiddels 4 zzp-ers- maandelijks te betalen. En er kwam geld vrij om dit te spenderen aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling.

Anno 2022 -zie de foto rechts- gaat het goed met mij. Ik zal nooit meer terug keren naar dat rock-bottom moment in 2018. Op dit moment verdiep ik mij verder in de ademhaling en in gezonde voeding en voedingssupplementen.

Uit dit rock-bottom moment ontstonden heel veel mooie dingen zoals het Platform PowerVrouwen en mijn eigen ontwikkelde trainingen waar ik supertrots op ben en waarmee ik het tot mijn missie heb gemaakt mensen te helpen weer rust te vinden in hun financiën en in lijf en geest.