ANWOL

ANWOL staat voor A Natural Way Of Living en is opgericht door Marthe van der Linden.

Marthe is Financieel Planner, Leefstijlconsulent en Natuurvoedingskok. 
En bovenal een veelzijdig ondernemer met meerdere bedrijven, waarbij zij samenwerkt met andere ondernemers. Zij geeft praktijkgerichte trainingen en workshops op het gebied van ondernemen, een gezonde leefstijl en het creëren van een gezond financieel inzicht. 

A Natural Way Of Living

ANWOL staat voor A Natural Way Of Living. En het is mijn manier van leven.  Met:

  • respect voor de natuur
  • leven met de seizoenen
  • leven in eenvoud
  • rust, ruimte en regelmaat
  • mentale, fysieke en financiële balans 
  • liefde en aandacht voor elk levend wezen

Ik ben Marthe van der Linden, 51 jaar jong, veelzijdig ondernemer en eigenaar van meerdere bedrijven. 


In 2014 heb ik vanuit een WW-uitkering mijn eerste 2 bedrijven opgericht.

Ik wilde - als single lady - meerdere inkomstenstromen creëren voor mezelf en tegelijkertijd maandelijks terugkerend werk realiseren voor zzp'ers. Dat was en is een enorme uitdaging én tegelijkertijd een geweldige missie om te leven.

Ik heb een achtergrond in het financieel management en heb 15 jaar in loondienst in de Accountancy wereld gewerkt. Van 2013 tot 2023 runde ik mijn eigen Boekhoud- en Advieskantoor WIL-LEM Administraties, vernoemd naar mijn vader Willem.

Gedurende die 10 jaren begon ik te groeien, niet alleen met mijn bedrijf maar ook als persoon. Ik groeide een andere kant op en kwam er door persoonlijke ontwikkeling en coaching achter waar mijn talenten lagen. Steeds meer ging ik mijn passies én vooral mijn hart volgen en leerde ik op vertrouwen en los laten.

Mijn passies liggen bij cijfers, voeding, illustreren, ontwikkelen en ondernemen

Vanaf 2023 richt ik mij volledig  op verdere ontwikkeling en  het geven van trainingen: 

  • aan startende ondernemers
  • op het gebied van vitaliteit en natuurlijke gezondheid
  • op het gebied van gezond vrouwelijk ondernemerschap
Illustratie van Marthe van der Linden

Ontspannend in het ondernemende leven staan. Dat vind ik belangrijk en daar zet ik mij voor in. Dat doe ik op diverse eigen manieren. Onder andere ook met tekenen en illustreren. Je vindt ze hier terug op mijn website en ik heb hier ook een aparte website voor gemaakt. 

Het platform PowerVrouwen zet zich in voor gezond vrouwelijk ondernemerschap

Natuurlijk is het voor iedereen belangrijk gezond en vitaal oud te worden en ontspanning en balans te vinden in het leven. Toch denk ik dat je er als ondernemer én als vrouw nog net wat meer alert op mag zijn. Daarom zet ik mij in voor gezond vrouwelijk ondernemerschap. Daarvoor heb ik in 2019 het platform PowerVrouwen opgericht.

Het platform PowerVrouwen, portretten van en platform voor vrouwelijke ondernemers

PowerVrouwen

Voor het platform PowerVrouwen -een warm ondernemersnest voor vrouwelijke ondernemers- zet ik mij met diverse workshops en trainingen in voor gezond vrouwelijk ondernemerschap.

Natuurlijk Gezond - Encyclopedie

Op deze website ben ik vanaf april 2022 begonnen met het verzamelen van informatie over een natuurlijk gezonde leefwijze. Dit vanuit mijn eigen opgedane ervaring in mijn ondernemende leven en vanuit studie en vakliteratuur. Ik blijf aan verdere verdieping, persoonlijke ontwikkeling en verdere verbreding van mijn kennis werken. 

Door op de website een complete gezondheids- en vitaliteitsencyclopedie aan te leggen, haal ik mijn vakkennis weer op en blijf ik up-to-date. Daarbij vind ik het erg leuk om te doen;-) 

Op de pagina Natuurlijk Gezond vind je deze informatie terug. Ik hoop dat je hiermee jouw Natuurlijke Manier van Leven kunt voeden!

Veel lees- en vooral pas-het-toeplezier gewenst, Marthe 

Mijn verhaal 2018-anno nu

In 2018 ging het niet goed met mij. Ik was sterk vermagerd, had allerlei vage klachten, was altijd moe en mijn levensenergie had een dieptepunt bereikt. Langzaamaan stevende ik af op een complete meltdown, zoals ik het noem. Er was na keihard werken in mijn bedrijven weinig van mij overgebleven. Lichamelijk, geestelijk en emotioneel was ik een wrak en als gevolg hiervan was het financieel steeds slechter en slechter gegaan en zat ik compleet aan de grond en in de schulden.

In een wat meer rustige tijd, de maanden november en december, kwam ik weer wat op adem en ik kwam tot een besluit: ik besloot te gaan knokken om er weer uit te komen. Ik ging kiezen voor mezelf én vooral werken aan mijn mentale, lichamelijke en financiële gezondheid.

Door het lezen van het boek A Miracle Morning en Napoleon Hill's Think and Grow Rich werd er het eea in gang gezet in mijn koppie.

Ik ging ruimte maken voor diverse ontspanningstechnieken zoals meditatie, visualisatie, ademhalingsoefeningen, wandelen, dansen.

En ik maakte ruimte voor creativiteit en het bereiden van 3 gezonde hoofdmaaltijden. Ik nam en neem nog steeds afscheid van werkzaamheden waar ik geen energie meer van krijg. Ik ging de samenwerking opzoeken en door mijn eigen ontwikkelde 21-dagen spaar-en groeiplan wist ik langzaamaan weer de boel financieel op de rit te krijgen. Er kwam geld vrij om -inmiddels 4 zzp-ers- maandelijks te betalen. En er kwam geld vrij om dit te spenderen aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling.

Anno 2023 gaat het goed met mij. Ik zal nooit meer terug keren naar dat rock-bottom moment in 2018. Op dit moment verdiep ik mij verder in diverse ontspanningstechnieken, passief inkomen en in gezonde voeding en voedingssupplementen.

Uit dit rock-bottom moment ontstonden heel veel mooie dingen zoals het Platform PowerVrouwen en mijn eigen ontwikkelde trainingen waar ik supertrots op ben en waarmee ik het tot mijn missie heb gemaakt mensen te helpen weer rust te vinden in hun financiën en in lijf en geest.