Creëer Rust en Balans in je Leven met het 21 dagen Spaar- en Groei Plan!

Het 21 dagen Spaar- en Groei Plan is ontwikkeld door Marthe van der Linden, financieel planner en natuurvoedingskok

Aan dit online programma van 21 dagen, kun je 1 keer deelnemen (dus voor 1 maand). Maar echte verandering zul je pas opmerken na een aantal maanden.
 
Dus het is geen challenge maar het is de bedoeling van dit programma dat het 'een natural way of living' gaat worden. En dat duurt even, gelukkig, leer je ook je geduld onder controle te krijgen;-)
 
Maar je gaat het zien, het wordt leuk! Ontspanning, Voeding en Centen, het komt allemaal aan bod. 

Doe ook mee met mijn zelf ontwikkelde 21 dagen spaar- en groeiplan en verander je denkwijze over geld. Op eenvoudige wijze laat ik je zien hoe je stapsgewijs in 21 dagen met 3 stappen per dag rust en balans kunt creëren. Om vervolgens langzaamaan uit de dagelijkse ratrace te stappen en van hieruit RUST, RUIMTE EN REGELMAAT op te nemen in je dagelijkse leven. 

21 dagen

Verandering in 21 dagen? Nee, zeker niet. Dit is de eerste stap die je zet om dit proces naar rust, ruimte en regelmaat door te voeren in je dagelijks leven. Verwacht ook niet dat dit gelijk van een leien dakje gaat.

Elke nieuwe start begint met het zetten van die eerste stap. En die stap zet je op dag 1 van elke maand. En elke maand weer, totdat je op een gegeven moment de rust in jezelf op gaat merken en wellicht merk je ook op dat je je uitgeruster gaat voelen, energieker en blijer. En in die maanden daarna zul je merken dat je steeds bewuster gaat kiezen, dat je gaat kiezen waar je hart echt sneller van gaat kloppen. En op een gegeven moment zul je een switch maken in je omgang met geld. Angsten zullen verdwijnen en je blijft in balans. Je komt zelf tot oplossingen als de zaken anders lopen dan gedacht. Je blijft staan no matter what. Want jij kan dit!

Innerlijke Kracht

Kom tot het besef dat je beschikt over een enorme potentie en power!

Voed die innerlijke kracht zelf met een beetje hulp van mij;-)

In het ondernemen belandde ik in een burnout. Ik ging zelf werken aan mijn mentale, lichamelijke en financiële gezondheid en aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Langzaamaan kwam er een innerlijke kracht in mij naar boven die er altijd al heeft gezeten. Ik nam afscheid van dingen die energie slurpte en gooide mijn leven om.

Beloon jezelf met deze 3 stappen

Ontspanning

Elke dag ontladen om op te laden.

Natuurlijk is dit voor elke dag!

We starten echter simpel met dag 1 en gaan zo verder...

Werk jezelf niet 3 x in de rondte om vervolgens 3 weken op vakantie te gaan. Voor je het weet zit je weer vast in de ratrace.

 
Doorbreek de dagelijkse hectiek met diverse ontspanningstechnieken 

Voeding

Mijn passie is bezig zijn met eten.

Erover lezen, zelf recepten ontwikkelen, ervaren en proeven.

Love it! 

Ik voed mijn lichaam en alles wat hierbij hoort van hersenen tot darmen met gezonde, gebalanceerde en natuurlijke voeding.

Ik ben natuurvoedingskok- en consulent en verdiep mij elke dag verder in de voeding door het lezen van vakliteratuur, boeken en het volgen van trainingen.

Ik geloof oprecht dat voeding een medicijn voor je kan zijn. Ik heb dit zelf zo ervaren tijdens mijn herstel.

Sparen en Groeien

Ik zal je een verhaal vertellen.

'Op een nacht kon ik niet slapen van de financiële zorgen.
Ik keek op mijn telefoon en bedacht wat me nu op dit moment blij zou maken. Ik kwam uit bij een zwart wit filmpje van een serie uit de jaren 60, genaamd I Love Lucy

In deze aflevering probeert Lucy op een haar eigen ludieke manier geld bijeen te krijgen om een nieuw bankstel te kopen.

Ze koopt bij de supermarkt 1 blik bonen. En de supermarkt houdt op dat moment een actie: je geld dubbel terug als de bonen niet bevallen!

Lucy bedenkt een plan: ze koopt enorm veel blikken bonen, overal in elke supermarkt. Als ze er wel duizend of meer heeft, gaat ze ze terug brengen naar de fabriek onder het mom: 'ze bevallen niet' dus dan krijg ik 'double my money back'

Hahaha, hoe slim bedacht ook van die Lucy. De eigenaar gaat daar natuurlijk niet mee akkoord. Gelukkig voor Lucy heeft hij medelijden met haar en aan het eind van het verhaal krijgt Lucy haar nieuwe bankstel cadeau!'

Het hele verhaal bekijk ik die nacht op mijn telefoon. En er ontstaat een idee om mezelf te gaan belonen. Die volgende dag ga ik mijn idee uitwerken. Dat was eind 2018 en ik gebruik dit systeem nog steeds. Het schept rust, het geeft houvast en de angst omtrent geld is verdwenen..

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig, meld je aan via de webshop en ontvang jouw welkomstmail en we gaan samen aan de slag. Alles verloopt online via jouw mail en ik begeleid je daar 21 dagen per maand doorheen. Jouw investering € 1,- per dag!