Creëer Rust en Balans in je Leven met het 21 dagen Spaar- en GroeiPlan!

Marthe van der Linden, financieel en leefstijl planner, natuurvoedingskok en investeerder
Elke dag ontladen om op te laden met het 21 dagen programma van Marthe van der Linden
Voeding als Medicijn met het 21 dagen programma van Marthe van der Linden
Van 1 euro naar 254,10 euro met het 21 dagen spaar- en groeiplan van Marthe van der Linden, financieel en leefstijl planner

Ontladen om op te laden

Ik heb iets met cijfers, voeding en ontwikkelen. Stil staan daar ben ik eigenlijk niet zo goed in, ik ben graag bezig. Toch heb ik gemerkt dat het belangrijk is elke dag even stil te staan, even helemaal niks doen. Zitten en ontspannen. Ontladen om op te laden.

Ontladen? Ja, maar hoe doe ik dat als er zoveel onrust in me zit én hoe doe ik dat als er zoveel onrust om mij heen is?

Het begint bij jouzelf, het begint bij stap 1 op dag 1. Het start allemaal bij het jezelf gunnen. Lief zijn voor jezelf.

Ontladen door middel van ontspanning is in mijn ogen net als gezonde voeding een primaire levensbehoefte.

Elke dag ontspannen is een must! Gun het jezelf, maak jezelf diverse ontspanningsoefeningen eigen en integreer ze in je dagelijkse bestaan.

In mijn 21 dagen programma laat ik je zien hoe, zodat jij een leven gaat leiden dat ik je zo gun: 

Leef een leven in ontspanning en gezonde balans!

Voeding als Medicijn

Mijn lijfspreuk is 'Stop geen troep in je lichaam!'

Voed jezelf met natuurlijke, onbewerkte producten en eet met het seizoen mee. Neem de tijd voor elke maaltijd, eet in stilte én vooral met aandacht, weg van je werkplek. 

Voedingsmiddelen hebben een positief effect op het lichaam. Ze kunnen:

  • onze stemming verbeteren
  • ons helpen beschermen tegen kanker
  • stress verminderen
  • energie geven
  • een reinigende werking hebben


Na een burnout heb ik zelf ervaren wat voeding voor je lichaam, je hersenen, je energielevel en je mentale en emotionele gezondheid kan doen.

In het maandelijkse 21 dagen programma neem ik je mee in mijn liefde en passie voor gezonde natuurlijke voeding met heerlijke recepten. Ga zelf ervaren wat voeding voor jouw algehele gezondheid kan betekenen en doe ook mee. 

Op naar een leven vol van energie, vitaliteit en levenslust!

Van € 1,- naar € 254,10

Ik denk dat velen als volgt leven en werken: uren maken voor een werkgever of een opdrachtgever en daarvoor worden beloond in de vorm van geld. Daarbij ben je dus afhankelijk van 1 inkomensstroom. En heb je geen werkgever of opdrachtgever dan ben je wellicht financieel afhankelijk van een partner of een uitkering.

Niet fijn die afhankelijkheid van 1 bron. Want valt die ene geldbron weg, dan ontstaan er zorgen. Deze financiële zorgen kunnen leiden tot stress. En stress verkrampt, verstart, het maakt angstig om uiteindelijk te leiden tot allerlei mentale en lichamelijke gezondheidsklachten.

Je belandt hiermee in een vicieuze cirkel en het is een struggle om hier in je eentje uit te komen. Dit wil je dus voorkomen. 

Je wilt grip op je centen en rust in je portemonnee!

Met het 21 dagen Spaar- en Groeiplan neem ik je elke dag mee met een spaarsysteem waarbij je jezelf gaat belonen om dit vervolgens elke maand toe te gaan passen in je leven zodat je zelf rust gaat creëren in je portemonnee!

Doe ook mee met het maandelijkse 21 Dagen Programma en creëer RUST in:

  • hoofd
  • lichaam
  • portemonnee